1. Treballem amb tres accions unitàries per reproduir paral·lelament als diferents territoris.
– Gran mobilització estàtica el 8M a les 19h (llums liles)
– Caminades feministes 7M 10.30h
– Casserolada 8M 21h
* Importància del color lila en totes les accions.

2. Ronda territoris
– Terres de l’Ebre: bites d’audios breus per engrescar a participar del 8M (pq fem vaga, pq ens mobilitzem) + cadena feminista dinàmica (amb llums liles tb) + murals
– Accions comi laboral: sindillar acció matí (pedent de decidir si dill o dium) per encartella i fer soroll als barris alts on treballen / pendents de contactar amb les kellys / s’està buscant algun cas d’assetjament sexual laboral en alguna empresa gran per fer algo amb això.
– Hospitalet: s’està movent, costa pero cada vegada més, s’està intentant organitzar la mobilització amb llums pel 8m 19h, s’està buscant més gent per decidir quin tamany poden assumir de mobilització pel 8m 19h. Per la passejada s’està plantejant caminada amb cap al llobregat, depen dels esforços disponible.
– Mollet: sí es farà la caminada, es planteja fer-la cobrant un preu simbolic per fer samarretes o caixa de resistència, s’està treballant per fer-ho amb altres municipis. Per la concentració del 8m 19h, es planteja fer simbols com a manifestació estàtica. Tb cacerolada (en suport de les companyes treballadores de la llar).
– Cardedeu: s’està treballant també per unir se a les convocatòries i sobretot llegir el manifest a la plaça major.
– Barcelona, s’està treballant sobretot amb la mani estàtica – es farà a passeig de gràcia, el següent pas és treballar per comissions per les següent tasques ja més lògistiques. Necessitat de tenir una dinàmica interna per tirar endavant l’acció gran (més enllà dels territoris).

3. Propostes i properes tasques:
— Seria interessant tenir un guió de les tres activitats centrals per facilitar la replicar als diferents territoris.
— Importància de que la convocatòria de la mani del 8 sigui clara i deixi clar que anem a fer (quin tipu de mani)
— Informació a compartir: una guia d’elements que s’han de posar als permisos.+ tema limitacions de mobilització no afecta a mobilitzacions/reivindicacions.