Professionals del món de la comunicació ens unim per crear l’#agència8M i retransmetre, minut a minut, la Vaga Feminista del 8 de Març.

Davant la convocatòria de Vaga Feminista pel dia 8 de Març, comunicadores de tots els sectors hem creat l’#agència8M. Som periodistes, càmeres, il·lustradores, tècniques, community managers i dissenyadores que hem treballat juntes per respondre a la crida de vagafeminista.cat de crear una agència de comunicació pròpia que faci d’altaveu feminista dels actes del 8 de març.

Durant tota la jornada, a través dels nostres perfils de  xarxes socials (Instagram, Twitter i Facebook) i la nostra pàgina web, cobrirem actes i esdeveniments d’arreu del territori català aportant perspectiva de gènere. Per aconseguir-ho, ens hem unit en xarxa amb dones i col·lectius feministes que col·laboraran amb nosaltres per tal de poder fer un seguiment exhaustiu als diferents punts del mapa.

Som dones cis, trans, heterosexuals, bisexuals, lesbianes, blanques, racialitzades, de diferents edats i procedències, convençudes de la necessitat de donar resposta al relat parcial i mancat de perspectiva de gènere dels grans mitjans de comunicació de masses. Perquè si és la nostra vaga, l’hem de poder explicar nosaltres. Per això, abandonem els nostres llocs de feina i estudi, les nostres llars, per organitzar-nos a través de l’#agència8M i participar a través d’ella en la convocatòria de Vaga Feminista.

Així, prenem part d’una crida transfronterera i transcultural per visibilitzar les denúncies del moviment feminista contra privilegis d’una societat patriarcal i capitalista, racista i heteronormativa.

Si vols formar part d’aquest equip de dones o col·laborar com informadora, escriu-nos a agencia8m@gmail.com.
Si vols informar d’algún acte o esdeveniment durant el 8M, aquests son els nostres telèfons:

Segueix tota la informació de la Vaga Feminista a:

Web: www.agencia8m.cat
Facebook: @8Magencia
Twitter: @Agencia8M Instagram: agencia8m