Des de la comissió Laboral convoquem a tota aquella feminista treballadora que vingui a pensar col·lectivament com plantejar la Vaga General Feminista del pròxim 8 de Març dins l’àmbit del món laboral.
A diferència d’altres convocatòries de vagues feministes que hi ha hagut en els darrers anys a Catalunya i altres llocs de l’Estat Espanyol, en els que no comptaven amb la cobertura legal per absentar-nos a la feina, aquest cop estem emparades per la convocatòria de Vaga General de la CGT que ens permet aturar el flux als nostres centres de treball, siguin quins siguin, i trobar la manera de dur a terme des de les diferents possibilitats de cada una de nosaltres, una jornada de reivindicació i lluita per als nostres drets.
Totes nosaltres dins els nostres sectors (ben diversos) tindrem el dret de PARAR.
Per tant necessitem organitzar-nos també en aquest àmbit en tant que potser no totes disposem de la força suficient a les nostres empreses, o tenim risc d’acomiadament, o tenim persones a càrrec nostre a les que no podem deixar sense atendre, …. tots aquests dubtes, propostes, reflexions i resolucions són les que pretenem plantejar dins d ‘aquesta assemblea.

Dia: 10 de Febrer 11h

Lloc: Casa de la Solidaritat C/ Vistalegre, 15 08001 Barcelona

Assemblea Laboral